4-gangen menu 95,00
5-gangen menu 110,00
6-gangen menu 122,50
7-gangen menu 137,50
Tartaar van koningskrab, kaviaar, bouillon van appel en komkommer en roomijs van crème fraîche
Kingfish, wortel, mousse van citroenblad en vinaigrette van Tosa-Dashi
Noordzee schol, rettich, bundelzwam, hazelnoot en beurre blanc van champagne
Coquille Saint-Jacques, artisjok, tomaat en zwarte bonen crème
Eendenlever, terrine van suikerbrood, kumquats en 12 jaar oude aceto balsamico
Kalf lende, krokant gebakken zwezerik, krokante polenta, anijs paddenstoelen en madeira jus
* Wagyu A5 ipv Kalf 47,50
* Tarbot ipv Kalf 32,50
* Polderhoen / Eendenlever ipv Kalf 23,50
Gepocheerde ananas, pure chocolade, gebrande walnoot en sorbet van ananas en kardemon
- Steak tartaar / Pata Negra 21,50
Steak tartaar van runder bavette, joselito pata negra, crème van eidooier Amsterdams zuur
- Buikspek / Kreeft 24,50
Zachtgegaard buikspek, kreeft, cremeux van ponzu en Yakiniku saus
- Eclair 17,50
Eclair met seizoens fruit en vanille ijs