4-gangen menu 95,00
5-gangen menu 110,00
6-gangen menu 122,50
7-gangen menu 137,50
Albacore tonijn, sesam kletskop, wortel en Tosa-Dashi vinaigrette
Coquille Saint-Jacques, aardpeer, hazelnoot en codium
Zeebaars, courgette, geroosterde paprika crème en champagne jus
Scholfilet, spaghetti van inktvis en beurre noisette hollandaise
Krokant gebakken zwezerik, kalfswang, Bloemendaalse gele kool en jus van kalf
Fazant, zuurkool, aardappel mousseline en fazanten jus
* Wagyu A5 ipv Fazant 47,50
* Polderhoen / Eendenlever ipv Fazant 26,50
Mandarijn, ponzu en ijs van yoghurt
Eendenlever 24,50
Eendenlever, suikerbrood terrine, kumquats en 12 jaar oude aceto balsamico
Eclair 17,50
eclair met perensorbet
Ananas 16,50
Ananas, mousse van pure chocolade, walnoot en sorbet van ananas