TANTE KOOSJE | Kerkstraat 1 | 3632 EL Loenen a/d Vecht | T. 0294 - 233201 | info@tante-koosje.nl
Bekijk onze vacatures!
Restaurant Tante Koosje

Vacatures bij Tante Koosje

Gezocht Bediening

Werken bij Tante Koosje

Dit restaurant draait al jaren mee op het hoogste niveau in Nederland en is internationaal erkend, sinds 2005 in bezit van michelinster. Een klein restaurant met een zeer knusse uitstraling waar de klassieke gastvriendelijkheid hoog in het vaandel staat met een moderne insteek. Teamgeest en sfeer is belangrijk. Jij kunt hierin een belangrijke spil zijn en ondertussen je kennis en ervaring uitbreiden op dit niveau. En ondertussen natuurlijk een topbedrijf op je cv. Gezocht wordt een enthousiast iemand die wil groeien. Gunstige werktijden ivm geen lunch.

Bekijk hier het interview met de Maître Robert-Jan Smeding.
Een overzicht van o.a. onze gerechten vind je hier

Wij zijn momenteel op zoek naar:


Chef de Rang (fulltime)

Als Chef de Rang ben je werkzaam in het restaurant team en rapporteer je aan de Maître/Restaurant Manager. Vanwege het veelvuldige contact met (inter-)nationale gasten, ben je communicatief vaardig en heb je een representatieve uitstraling.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verschillende bedieningswerkzaamheden zoals: Ontvangen van gasten, reinigen van serviesgoed en bestek, indekken van bestek en glaswerk, schoonmaken van restaurant en overige ruimten, maar ook het opnemen van bestellingen en het uitserveren van gerechten. Je bent gemotiveerd om een lach te toveren op het gezicht van iedere gast en bent in staat goed om te gaan met lastige situaties zoals klachten. Het is belangrijk dat je goed kan communiceren met keukenpersoneel zoals de chefkok en sous chef. Je vindt het een uitdaging om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je bent flexibel ingesteld en een echte teamplayer.

Voor meer informatie of sollicitatie kunt u e-mailen naar rjsmeding@tante-koosje.nl

Openingstijden
  • Openingstijden zijn maandag t/m zaterdag van 12:00 - 17:00 uur
  •  
Adres
Sinds 2005